Skip to main content
ABCDate Kerstactie Sius
Geplaatst op 21 november 2022 - Nieuws

Sius heeft een leuke kerstactie voor jou! Klik op de afbeelding hiernaast en lees wat je moet doen om kans te maken op een leuk kerstcadeau! Ook als je in december lid wordt van ABCDate krijg je een cadeautje!

Kerstdiner Winterswijk
Geplaatst op 14 november 2022 - Nieuws

2e kerstdag kun jij lekker uit eten in Winterswijk! Kijk snel naar deze activiteit: https://perron8.nl/activiteiten/kerstdiner/

Nieuwe activiteiten 2023
Geplaatst op 6 oktober 2022 - Nieuws

Op onze activiteiten pagina staan al weer heel veel nieuwe uitjes voor 2023 klaar! Neem snel een kijkje of er iets leuks voor jou bij zit! We hopen dat je enthousiast bent geworden voor de nieuwe activiteiten. Super leuk. Je kunt je nu al aanmelden voor de activiteiten van de komende 3 maanden. Bij elke […]

Nieuwjaarsborrel
Geplaatst op 6 oktober 2022 - Nieuws

8 januari is er een gezellige Perron 8 nieuwjaarsborrel voor alle deelnemers en vrijwilligers van Perron 8. Graag proosten we samen op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje. Aanmelden kan hier.

Feestelijk moment
Geplaatst op 29 september 2022 - Nieuws

Hiep hiep hoera de nieuwe website van Perron 8 staat voor jullie klaar! Vandaag hebben we er op het kantoor een feestelijk moment van gemaakt met deelnemers, vrijwilligers en collega’s. Neem snel een kijkje op op onze site of bekijk hier het filmpje met uitleg over onze website.