Ballonvaart

VOL!


  • 13 april 2019
  • 17:30 tot +- 21:00
  • Geesteren
  • €155,-
  • Sorry, je kunt je niet meer aanmelden.

Informatie

Altijd al eens de wereld van boven willen bekijken? Is het jou droom om een geweldige luchtballon vaart te maken? Dat kan! 

De ballonvaart duurt zelf ongeveer 1 uur, maar het hele programma 3 tot 4 uur! Dit heeft te maken met de luchtballon die gezamenlijk opgebouwd en opgeruimd gaat worden en omdat we na de ballonvlucht nog een leuk champagne ritueel hebben.

Op de dag zelf beslissen we pas of de ballonvaart door kan gaan ivm het weer. Wanneer de vaart niet door kan gaan word er zo snel mogelijk een nieuwe dag gepland!

Tijdens een ballonvaart heb je geen last van hoogtevrees. Dit komt omdat je tijdens de ballonvaart niet in contact staat met de aarde, het kan wel zijn dat je het de eerste 10 minuten even spannend vindt maar dit is over het algemeen snel voorbij.

Je word met een bus weer terug gebracht naar de opstijg locatie.

LET OP!: Je moet wel zelf in de mand kunnen klimmen en minimaal een uur kunnen staan.

Iedereen doet mee in Oost Gelre!
‘Perron 8’ wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oost Gelre. De gemeente Oost Gelre moedigt aan dat elke inwoner – van jong tot oud – meedoet. Sport- en cultuurcoaches organiseren allerlei activiteiten in Oost Gelre op het gebied van cultuur, sport en bewegen.