Deelnemers Perron 8 halen EHBO certificaat bij Action and Care

Deelnemers Perron 8 halen EHBO certificaat bij Action and Care.
Karin Gierkink van Action & Care feliciteert haar cursisten met het behalen van hun EHBO certificaat.
Zeven kandidaten van Perron 8 stonden klaar om te laten zien wat ze in tien lessen EHBO bij Action & Care hadden geleerd.
Het was een spannende avond voor de cursisten. Onder een plezierige sfeer konden ze laten zien wat ze hadden opgestoken van de lessen. Er is veel kennis opgedaan door de deelnemers. Rond 21.30 uur werd duidelijk dat iedereen geslaagd was. Deelnemers hebben de cursus als erg waardevol ervaren. Er kan zich een situatie voordoen waarin elke seconde telt en er direct gehandeld moet worden. Belangrijk is ook om te weten wat je vooral niet moet doen!
Stichting Steunfonds van De Lichtenvoorde heeft het mogelijk gemaakt dat de deelnemers vanuit Perron 8 deel konden nemen aan deze cursus. Perron 8 biedt ondersteuning bij de invulling van vrije tijd aan mensen die daar niet zelfstandig invulling aan kunnen geven. In maart van dit jaar zal er nog een nieuwe cursusreeks aangeboden worden vanuit Perron 8. Er zijn nog enkele plekken. Opgeven hiervoor kan via de website www.perron8.nl.