DISCO!!!


  • 18 mei 2019
  • van 20 tot 22 uur
  • Eetcafe Bij Hillen, Misterweg 77 Winterswijk
  • Entree is 10 euro (incl. 2 drankjes en iets lekkers)
  • Aanmelden Voor 16 mei

Informatie

Let op: Je dient zelf voor vervoer te zorgen!

Zaterdag 18 mei 2019 kun je vanaf 20:00 uur lekker dansen met leuke muziek van DJ Herbert van KenzoMusic!

DJ Herbert van Kenzo Music zal voor geweldige muziek en sfeer zorgen. Je kunt ook je favoriete nummer bij hem aanvragen. Verder is er in de zaal voldoende ruimte om te dansen en te zitten. Er is een bar geopend de gehele avond.

Er zullen voldoende vrijwilligers aanwezig zijn deze avond. Voor de herkenbaarheid hebben deze een speciaal t-shirt aan.

Bij de ingang staan enkele mensen van de organisatie die de discogangers zullen ontvangen en waar aandachtspunten of bijzonderheden aan kunnen worden doorgeven. Ook is het mogelijk om hier een telefoonnummer achter te laten. Ouders of begeleiders mogen bij het wegbrengen natuurlijk even mee naar binnen om de sfeer te proeven, echter blijf niet te lang hangen want de disco is vooral zonder ouders/begeleiders bedoeld.
Als constante begeleiding nodig is, dan is dit in overleg met de organisatie altijd mogelijk.

Mocht u op de discoavond contact willen hebben met iemand van de organisatie dan kunt u bellen bellen met het nummer: 06 – 83 27 46 36

De entree is 10,00 Euro. Hiervoor krijgt je 2 drankjes en iets lekkers. Je kunt GEEN alcoholische drankjes krijgen. Extra drankjes kopen kan ook, neem dan wat extra geld mee.