Halloween-griezel-expres


  • 26 oktober 2019
  • 17.00 tot 0.00
  • Apeldoorn
  • 30
  • Aanmelden Voor 12 oktober

Informatie

Halloween-Griezel-Express
Een ware horror belevenis op de Koningslijn!

Bij de treinreis van de Halloween-Griezel-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff – de vloek van de VSM – samen met andere duistere figuren tot leven. De weerloze reizigers van de vorige editie van de Griezel-Express hebben meerdere trauma’s opgelopen, wat er precies is gebeurd is nog altijd een raadsel. Tijdens deze editie reist u mee in één van onze zitrijtuigen om te genieten van deze bloedstollende reis.

Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand op het verlaten station van Loenen. Loenen is omgetoverd tot een spookstation, gaat het u lukken om na afloop van de route door dit spookstation en omliggende weilanden weer in de trein te stappen om terug te keren naar uw beginstation?

 

 

Belangrijke informatie

  1. Deelname geschiedt geheel op eigen risico;
  2. Voor het bezoek aan het spookstation raden wij u aan uw kleding af te stemmen met de weersomstandigheden, daarnaast adviseren wij het dragen van stevige schoenen;
  3. Deelname aan de Griezel-Express raden wij af voor mensen die moeilijk ter been zijn, last hebben van flitslichten, rugklachten hebben, lijden aan hartkwalen of zwanger zijn. Indien u twijfelt, neem dan vooraf contact met perron 8.
  4. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, voor kinderen t/m 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht.