Halloween Ride Eerbeek

Binnenkort

  • 31 oktober 2020
  • +/- 17.00 tot 00.00 uur
  • Eerbeek
  • +/- 25,00
  • Ga je mee? Er is nog plaats voor 6 personen
  • Aanmelden Vanaf 31 juli 2020

Informatie

Waar het ooit mee begonnen is, is nog steeds de topper van Halloween Eerbeek: de Halloween Ride. Maar liefst vier routes door- en rondom Halloween Eerbeek zorgen voor veel spanning en spektakel: 3500 deelnemers op de fiets die de uitdaging aangaan en Halloween beleven als geen ander.

De routes zijn er voor zowel de toerfietser als de mountainbiker.

De Halloween Ride is een funride en GEEN wedstrijd. Dat geldt ook voor de routes in het buitengebied die geschikt zijn voor MTB! Er geldt dan ook een maximumsnelheid van 20 km/u tussen de locaties en van 8 km/u op de locaties. Halloween Eerbeek jaagt je de stuipen op het lijf tijdens deze fietstocht, terwijl je de bijzondere locaties passeert die het dorp zelf (geheel vrijwillig) heeft gebouwd. Geniet van wat Eerbeek je te bieden heeft.

De meer dan 50 doorkomsten onderweg zorgen voor een beleving die ze niet snel zullen vergeten. Een spannende tocht waarin je van de ene nachtmerrie in de andere belandt. De routethema’s maken hun naam waar, en wie ze allemaal durft te nemen rijdt 40 kilometer door de wereld van Halloween.

De routes zijn uitgezet met duizenden lampjes in de kleur van de route, de deelnemers zullen niet verdwalen, maar het is wel te hopen dat ze het einde zullen halen.

De start is net zo spectaculair als de routes zelf, duizenden toerfietsers in dresscode Halloween rijden om 18.30 uur weg bij sporthal de Bhoele en vormen een lange fietsparade tot de splitsingslocatie van de Halloween Ride. Daar aangekomen gaat ieder zijn of haar eigen weg en wensen wij iedereen een gezegende tocht en heel veel sterkte. De mountainbikers starten om 19:00 uur en daarmee zullen er 3500 fietsers de routes berijden.