MEESPELEN IN EEN FILM! 17 en 31 maart


  • 17 maart 2019
  • hele dag
  • Olst
  • 10,00 p.p.

Informatie

WIL JIJ IN EEN FILM SPELEN??? DIT IS JE KANS!

Theater Onbeperkt, een theatergroep voor mensen met en zonder beperking uit Deventer. Deze groep start een bijzonder filmproject waarin het omdraaien van de ‘standaard’ centraal staat*.
*Een samenwerking van Kunstcircuit Deventer, Titus BrandsmaHuis en Theateratelier ToiToiToi.

De standaard 180 graden draaien
Een dorp, dat compleet wordt bewoond en gerund door mensen met een beperking, raakt uit balans wanneer een ‘normaal gezin’ zich er vestigt. De dorpsbewoners hebben moeite met de nieuwelingen en zijn bang voor veranderingen.
De film wordt opgenomen in Deventer, Olst en Wijhe. Acteurs, met een beperking, van Theater Onbeperkt gaan de hoofdrollen op zich nemen. De overige rollen worden ingevuld door mensen met een beperking. Dat kan verstandelijk, lichamelijk, visueel, auditief of meervoudig zijn.

Uw cliënten in deze aansprekende film?
Zeker, ook uw cliënten, mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, zijn als figurant onmisbaar en zeer welkom in deze aansprekende film.

En dan…..de première
Als de film klaar is voor vertoning, wordt iedereen die haar of zijn bijdrage heeft geleverd uitgenodigd voor de grootse première. Uiteraard worden de trotse ouders, broers, zussen, familie en vrienden van harte uitgenodigd voor deze glorieuze happening. Dit met een bescheiden bedrag als entreegeld als bijdrage in de gemaakte kosten om dit alles te realiseren.
De feestelijke première wordt gehouden in de Deventer Schouwburg en is inclusief rode loper, persfotografen, journalisten, chique auto’s en bubbels. Ook worden er twee galavoorstellingen georganiseerd in het Titus Brandsmahuis (met gebarentolk) in Deventer en op een nader te bepalen locatie in Olst.
Vervolgens wordt de speelfilm op DVD uitgebracht, verkrijgbaar op meerdere verkooppunten in Deventer en Olst. En wordt de film uitgezonden op Deventer TV!

Overige informatie
De eerste draaidagen worden gebruikt voor het schieten van scenes in winkels. Dit met een kleine groep figuranten. De buitenscenes zijn op een van de laatste draaidagen gepland vanwege de grotere kans op mooi weer. Vooral tijdens de buitenscenes zijn veel figuranten nodig. Geïnteresseerden kunnen zich als figurant aanmelden. Zij krijgen een uitnodiging om tijdens een aantal draaidagen op de set hun belangrijke bijdrage te leveren. Met het verzoek aan te geven op welke van deze dagen zij aanwezig kunnen zijn.
De draaidagen zijn voor ons op dit moment vastgesteld op:

zondag         17 maart

zondag         31 maart

Meer informatie!

Ook kunt u de website raadplegen voor informatie: wwww.theateronbeperkt.nl

Met enthousiaste groet,
Theater Onbeperkt