Nieuwe Truckrun Achterhoek

De Achterhoek krijgt een nieuwe Truckrun!

Op zaterdag 7 september 2019 is het zover: dan gaat de eerste editie van de Truckrun Achterhoek van start. Met honderd vrachtwagens maken we een tocht door de Oude IJsselstreek, Doetinchem en Montferland en proberen we kinderen en volwassenen met een levensbedreigende ziekte en/of een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. De Truckrun begint en eindigt bij het DRU Industriepark in Ulft.

Zaterdag 7 september moet het startpunt zijn van een nieuwe, jaarlijkse traditie. Tijdens de route door onze prachtige Achterhoek wordt het genieten voor de deelnemende chauffeurs. Maar nog veel belangrijker: het gaat erom dat deze kinderen en volwassenen met een ziekte en/of beperking, die mee mogen in de cabine, even hun zorgen kunnen vergeten en de dag van hun leven hebben. Daarbij is natuurlijk alle hulp welkom!

Seesing Personeel is de trotse hoofdsponsor van de Truckrun Achterhoek, maar voor extra sponsoren die hun steentje willen bijdragen aan dit evenement is altijd plaats. Dat geldt net zo goed voor vrijwilligers: wat je ook zou willen doen om bij de Truckrun te helpen, we vinden wel een plaats voor je. En tot slot: zonder chauffeurs geen Truckrun. Dus lijkt het je leuk om op 7 september mee te rijden, geef je dan op!

De inschrijving voor bijrijders opent op 17 juni 2019 om 9.00 uur op www.truckrunachterhoek.nl