GEANNULEERD Toppers Rolstoelplaatsen


  • 23 december 2021
  • +/- 15.30 tot +/- 2.30
  • Rotterdam
  • 80,- voor deelnemers van Sius en €95 voor anderen
  • Aanmelden Vanaf 23 sept 2021 deelnemers van Sius en 23 okt 2021 voor anderen

Informatie

GEANNULEERD!!

Helaas kregen wij maandagavond 25 oktober het volgende bericht:

TOPPERS GENOODZAAKT KERSTCONCERTEN 2021 TE ANNULEREN
Beste Perron 8,
We hadden ons er zo op verheugd…. samen met onze trouwe Toppers fans kerst te vieren tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de concerten op 22, 23, 24 en 26 december 2021 geen doorgang zullen vinden. De aanhoudende onzekerheid en beperkingen m.b.t. het coronavirus maken het voor ons onmogelijk een show te produceren die voldoet aan het kwaliteitsniveau die jullie, onze bezoekers, van ons mogen verwachten.

Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen. De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren.

Een enorme domper voor ons maar zeker ook voor de tienduizenden fans die zich reeds verzekerd hadden van tickets.

 

 

Rolstoelplekken voor de Toppers in Concert; The Christmas party of the year!

December 2021 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2021’.

In de intimiteit van ROTTERDAM AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk hebben we diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit. Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden.

De dresscode van 2021 is Christmas Red & Snowy white.

Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!