Toppers Rolstoelplaatsen

Binnenkort

  • 23 december 2021
  • +/- 15.30 tot +/- 2.30
  • Rotterdam
  • 80,- voor deelnemers van De Lichtenvoorde en €95 voor anderen
  • Ga je mee? Er is nog plaats voor 5 personen
  • Aanmelden Vanaf 23 sept 2021 deelnemers van De Lichtenvoorde en 23 okt 2021 voor anderen

Informatie

Rolstoelplekken voor de Toppers in Concert; The Christmas party of the year!

Volgend jaar december 2021 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2021’.

In de intimiteit van ROTTERDAM AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk hebben we diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit. Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden.

De dresscode van 2021 is Christmas Red & Snowy white.

Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!