Skip to main content

Vrijwilligers Perron 8

  • Ik ben Bart Vos. Vrijwilliger sinds 2011. Ik ga als chauffeur mee met uitjes. Daarnaast ga ik mee met activiteiten die éénmalig voorbij komen. Ik word blij van afwisseling. Naast mijn baan bij een kleinere zorginstelling en vrijwilliger bij Sius ben ik ook nog lijstenmaker.

  • Ik ben Hennie te Brake. Vrijwilliger sinds 2015. Ik vind nagenoeg alle activiteiten leuk om te doen. Zeker sportactiviteiten. Ik word blij als ik mensen een fijne dag kan bezorgen.

  • Ik ben Debby Zuidinga. Vrijwilliger sinds mei 2020. Ik vind alle activiteiten leuk om te begeleiden. Creatief knutselen is niet mijn ding. Ik word blij van het vrijwilligerswerk, de zon, motorrijden, paddelen, een mooie natuurwandeling, terrasje pakken of een lekker muziekbandje.

  • Ik ben Henk Kleinhesselink. Vrijwilliger sinds december 2022. Ik vind het leuk om om een combinatie te hebben van rijden en begeleiden. Ik hou wel van een beetje actie en van een gezellige groep mensen waar de sfeer onderling goed is. Ik word blij als de mensen het naar hun zin hebben.

  • Ik ben Warner Nieboer. Vrijwilliger sinds september 2023. Ik ben nog niet vaak mee geweest. Mijn eerste uitje was als chauffeur/begeleider naar de kerstmarkt in Valkenburg, wat ik als een heel gezellige dag ervaren heb. Verder zou ik wel vaker mee willen gaan als chauffeur/begeleider naar met name sportactiviteiten. Ik word blij als ik zie dat de cliënten genieten.