Skip to main content

Vrijwilligers

Interesse om vrijwilliger te worden? Vind hier informatie over vrijwilligerswerk bij Perron 8.

Vrijwilligers

Perron 8 kan niet zonder vrijwilligers. Bij de activiteiten die Perron 8 organiseert gaan vrijwilligers mee om deelnemers te begeleiden.
We maken meestal gebruik van de eigen busjes van Sius om naar de activiteiten te gaan. Denk hierbij aan een dagje naar de dierentuin, het theater, een voetbalwedstrijd of naar een leuk ander uitstapje.
Vrijwilligers leveren ook een belangrijke bijdrage aan het organiseren en uitvoeren van terugkerende activiteiten, zoals het koor, de clubavond, de sieradenclub en de kookclub.

Hoe werkt het?

Vrijwilligerswerk hoort ook voor de vrijwilliger leuk te zijn! Je kiest zelf de activiteiten die bij je passen. Je ontvangt als vrijwilliger elke maand een nieuwsbrief met de komende activiteiten. Bij elke activiteit staat een aanmeldbutton. Daarna hoor je van medewerkers van Perron 8 of er op je gerekend wordt.

Interesse?

We maken graag kennis met jou tijdens een gesprek! Als vrijwilliger bij Perron 8 bepaal je zelf hoe vaak en wanneer jij je inzet.

Kijk ook eens of er bij de Helpende Handen of vrijwilligers.sius.nl misschien een leuke vraag voor jou bij zit!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen rijden in een 9-persoonsbusje. Als chauffeur krijg je uitleg van een ervaren chauffeur en een rijtest bij een rijschool.

Vul het aanmeldformulier in of neem contact met ons op via perron8@sius.nl of bel naar 0544 – 371130.

Vrijwilligers maken meedoen mogelijk en maken mensen blij!

Op de website van Sius vind je meer info over werken als vrijwilliger bij Sius.

Filmpje!

Nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk bij Perron 8?

Bekijk dan onderstaand filmpje.