Vrijwilligers

Perron 8 is een vrijwilligersorganisatie die wordt aangestuurd door een professionele kracht. Vrijwilligers leveren een substantiële bijdrage aan het organiseren en uitvoeren van de verschillende activiteiten. Perron 8 kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Vrijwilligers vervullen een bijzondere rol in de persoonlijke wensen en behoefte van deelnemers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van bestaan. Door de inzet van vrijwilligers wordt de integratie van de deelnemers in de maatschappij positief beïnvloed.

Voor meer informatie over werken als vrijwilliger bij De Lichtenvoorde:

https://www.werkenbijdelichtenvoorde.nl/vrijwilligers.asp

Perron 8 zoekt nog vrijwilligers voor:

Perron 8 is op zoek naar vrijwilligers die niet bang zijn om een 9 persoons busje te rijden en graag een dag iets leuks doen in hun vrije tijd met mensen met een beperking. Denk hierbij aan een dagje naar de dierentuin, naar het theater, naar een voetbalwedstrijd of naar een leuk ander uitstapje. Tijdens het uitje ondersteun je de deelnemers waar nodig maar heb je vooral samen een leuke dag.

Als vrijwilligers kun je zelf aangeven met welke activiteiten je mee wilt gezien je persoonlijke interesses en natuurlijk wanneer het jou zelf uitkomt in de agenda. Vrijwilligerswerk hoort ook voor de vrijwilliger een leuke dag zijn!

 

Word ook vrijwilliger