Snoezelwagen huren  • Op locatie

Informatie

De mobiele snoezelwagen kan op elke gewenste locatie geplaatst worden. Er wordt gezorgd voor transport en installatie op de gewenste plek. Een stroomvoorziening uit een gebouw in de nabijheid is voldoende.

In de mobiele snoezelruimte zijn alle denkbare zit-/ligvoorzieningen en een ruime keus aan zintuigprikkelende elementen aanwezig.

De elementen bestaan uit een muziektrilwaterbed, een speciaal muziekbed met een loungezit en een zitstoel. Verder is er gedacht aan muziek en materialen om de visus, de tast en de geurprikkel te stimuleren.

In de wagen is een tilliftsysteem aangebracht zodat niet mobiele gebruikers buiten de snoezelwagen een transfer kunnen krijgen. Er zijn drie verschillende tilbanden voorradig.

Interesse? Neem contact op met:
The Sensory Shop
026 4465885
info@thesensoryshop.nl

 

Kosten voor het huren van de Snoezelwagen:

3 doordeweekse dagen €574,75 + €235,95 transportkosten = €810,70
Per dag is dit €270,23.

Als je dit omrekent naar bijv 8 x 1 uur gebruik zou het €33,80 per uur zijn. Dit is 17 euro per persoon als 2 clienten tegelijkertijd gebruik willen maken van de ruimte.

Heb je als voorziening belangstelling maar krijg je de uren niet voldoende opgevuld kunnen we altijd kijken of er een combinatie gemaakt kan worden met een andere voorziening.